Netwerken

Technisch geavanceerde netwerkbekabeling is essentieel voor een goed functionerende ICT- of telefonie omgeving. Uw bekabelingsystemen dienen niet alleen te voldoen aan actuele vereisten, maar moeten ook voor toekomstige toepassingen geschikt zijn en ook dan probleemloos functioneren. Wij leveren onder andere de volgende diensten:

  • UTP Datanetwerken
  • Glasvezel
  • Netwerkapperatuur

UTP Data netwerken

Als specialist in data bekabeling zijn wij de aangewezen partner voor de aanleg van uw datanetwerk  voor zowel telefonie als ICT. Integratie van spraak en data zijn in moderne communicatiesystemen namelijk niet meer weg te denken. Graag adviseren wij u over de beste oplossingen voor uw bedrijf. Simmart B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Want alleen zo bent u verzekerd van een maximale continuïteit. Daarom leveren wij uitsluitend de hoogste kwaliteit netwerkbekabeling en hardware. Ons gedreven team springt flexibel in op uw wensen en denkt actief met u mee.

Glasvezel

Netwerkapperatuur

Als gecertificeerd HP dealer kunnen wij  kwalitatief zeer hoge netwerk apparaten leveren. Denk hierbij aan switches en servers. Samen met de klant komen wij tot een op maat gemaakte oplossing voor het vereiste netwerk.

Home Netwerken