Mobiele telefonie

Altijd en overal bereikbaar op uw vaste- en mobiele nummerGSM mast

i4IP Mobile is de nieuwe mobiele dienst van I4IP die meer biedt dan alleen mobiel. Met deze dienst is het standaard mogelijk om te bellen, SMS-en en gebruik te maken van internet. Daarnaast beschikt I4IP Mobile over een set additionele functies die een unieke toegevoegde waarde bieden.

I4IP Mobile biedt de volgende voordelen:

  • Meerdere mobiele- en vaste nummers op één toestel
  • Voicemail als audiobericht in de mailbox
  • Met één muisklik u simkaart activeren
  • Zelf bereikbaarheid per telefoonnummer instellen
  • Opstap naar Managed Mobile
Meerder mobiele nummers op één SIM kaart

Met I4IP Mobile kunt u meerdere mobiele nummers koppelen aan één SIM kaart. Daardoor kunt u bijvoorbeeld zowel uw privé- als zakelijke nummer op één toestel binnen laten komen. Andersom geldt hetzelfde en kunt u kiezen met welk mobiele nummer u uitbelt. U heeft dus voortaan nog maar één toestel nodig. Bovendien kunt u kosten besparen omdat het doorschakelen van het ene nummer naar het andere toestel tot het verleden behoort.

Een vast (geografisch) nummer op uw Mobiel

Bij de afname van i4IP Mobile wordt het mogelijk om een vast geografisch nummer op uw mobiel uit te laten komen. Ook hier geldt dat u kunt kiezen welk mobiele- of vaste nummer u wilt gebruiken voor de uitgaande oproepen. Dit biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd een vast en mobiel nummer te gebruiken op uw mobiele telefoon.

Zelf u bereikbaarheid bepalen

Onze online portal stelt u in staat om uw eigen bereikbaarheid te definiëren. U kunt zelf instellen voor wie, op welk tijdstip en op welk nummer u telefonisch bereikbaar bent. Wanneer u bijvoorbeeld in overleg zit, routeert u eenvoudig de gesprekken naar uw voicemail of collega’s.

Maximale voicemail mogelijkheden

U kunt met i4IP Mobile meerder welkomstboodschappen instellen en koppelen aan de verschillende telefoonnummers. Op die manier is het mogelijk om voor zakelijk en privé een aparte voicemail in te stellen. Verder levert i4IP voicemail-to-e-mail functionaliteit waardoor uw voicemailberichten als audio-bestanden worden afgeleverd in uw mailbox.

Integreer uw mobiele telefoon volledig met de telefooncentrale

i4IP Managed Mobile is onze vast- mobiel integratie dienst , die voortbouwt op de basis dienst, i4IP Mobile. Dit betekent dat alle functionaliteiten die beschikbaar zijn op i4IP Mobile ook beschikbaar zijn bij i4IP Managed Mobile.

Daarboven maakt I4IP Managed Mobile het mogelijk om uw mobiele telefoon te integreren met uw telefooncentrale. Deze dienst koppelt de telefooncentrale aan het core netwerk van i4IP. Hierdoor komen alle faciliteiten van de telefooncentrale ook beschikbaar op uw mobiele telefoon.

i4IP Managed Mobile biedt de volgende voordelen:

  • Alle faciliteiten van de telefooncentrale op uw mobiel
  • Meerdere mobiele- en vaste nummers op één toestel
  • Bel voortaan met uw mobiel tegen VoIP-tarief
  • Collega’s bellen onderling gratis
  • Zelf bereikbaarheid per telefoonnummer instellen
Hoe het werkt

De vast- mobiel integratie dienst van i4IP is eenvoudig te implementeren. Alle type VoIP-telefooncentrales zijn compatible met i4IP Managed Mobile. Bovendien hoeft er niets geprogrammeerd te worden in de telefooncentrale. De Mobiele toestellen presenteren zich namelijk als Standaard toestel bij de telefooncentrale, nadat deze is gekoppeld aan het core netwerk van i4IP.

Unieke toegevoegde waarde functies op uw mobiel

De functies van i4IP Managed Mobile worden mede bepaald door de mogelijkheden van de gebruikte telefooncentrale. Wanneer u met uw mobiel bent aangemeld op de telefooncentrale komt, afhankelijk van het type telefooncentrale, de volgende functionaliteit beschikbaar: nummerplannen, keuzemenu’s, wachtrijen, groepsnummers, en tijdsplannen.

Naast extra functionaliteit ook een kostenbesparing

Een groot deel van de gesprekken tussen medewerkers wordt onderling gevoerd. Bij i4IP Managed Mobile kunnen uw collega’s met een -Collega Pack – gratis onderling mobiel bellen. Een tweede kostenbesparing valt te realiseren, doordat u voortaan met uw mobiel via de telefooncentrale uitbelt tegen het lokale VoIP-tarief, in plaats van het hogere mobiele tarief.

Home Mobiele telefonie