Beveiliging

Simmart B.V. biedt passende oplossingen betreft de beveiliging van uw kantoor of woonhuis. Beveiliging is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. Niet alleen bedrijven worden geconfronteerd met criminaliteit, maar ook steeds meer particulieren krijgen te maken met inbraak in de eigen woning en diefstal van hun bezit. Er zijn verschillende soorten beveiligingen te onderscheiden. De verschillende soorten beveiliging die wij bieden zijn:

  • Elektronische inbraakbeveiliging
  • Bouwkundige voorzieningen
  • Camerasystemen
  • Toegangscontrole

Elektronische beveiliging

Een van de acties die de elektronische beveiliging tot gevolg kan hebben is het laten afgaan van een sirene eventueel gecombineerd met een lichtsignaal. Daarnaast kan de elektronische beveiliging bij het afgaan een signaal doorgeven aan een meldkamer of aan de politie. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een sms te laten sturen naar de bewoner of de buren van het betreffende pand. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen de particulier die zijn woning elektronisch wil laten beveiligen en tussen een bedrijfspand, dat voorzien moet worden van elektronische beveiliging. In het laatste geval zal er vaak sprake zijn van een combinatie van veiligheidsmaatregelen, waar elektronische beveiliging deel van uitmaakt. Er kan een keuze worden gemaakt tussen draadloze- elektronische  en bekabelde elektronische beveiliging. Het voordeel van een draadloze elektronische beveiliging is dat er geen kabels in het zicht komen te hangen of dat er sleuven gefreesd moeten worden in de muren.

Bouwkundige voorzieningen

Dit betreft bouwkundige aanpassingen van een object om de toegang tot een pand of tot de attractieve goederen moeilijker te maken. Bouwkundige aanpassingen hebben als doel de inbreker buiten te houden en zullen inbraak vertragend werken.

Camerasystemen

Door de steeds verder toenemende criminaliteit is videobewaking niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Cameratoezicht levert niet alleen een schat aan beeldinformatie, maar werkt in veel gevallen ook preventief tegen overvallen, fraude en winkeldiefstal. Aansluitend op deze ontwikkelingen bieden wij een breed scala aan hoogwaardige videobewakings systemen en een compleet programma aan cameraobservatie, inclusief alle aanverwante accessoires. Zowel binnen- als buitencamera’s, dag- en nachtbewaking (infrarood), verborgen camera’s, systemen met een internetaansluiting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Wij bieden u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

Home Beveiliging